Schildercursus in Groningen
Meer info? Bel 06 – 21 56 44 27

Schildercursus

Voor zowel beginners als professionals

Mijn naam is Kés Aerts. Ik ben beeldend kunstenaar en verzorg al vele jaren schildercursussen en workshops. Ik deed dit eerder in Amsterdam, Amersfoort, Bunschoten/Spakenburg en Roden. Gedurende een periode van vijf jaar ’s zomers ook in het buitenland. Ik woon in de stad Groningen. In de wijk Zuidwest verzorg ik in mijn kleurrijke atelier de schildercursussen.

Ik heb de kunstacademie gevolgd en ben professioneel kunstenaar. Ik exposeer in binnen- en buitenland. Ik heb ruime onderwijservaring en begeleid mijn cursisten individueel; ieder op zijn of haar niveau. Mijn cursisten schilderen met acrylverf.

Ik laat een ieder individuele keuzes maken m.b.t. wat men wil schilderen. Ik ondersteun bij het zich verder ontwikkelen en kan daarvoor allerlei technieken aanreiken. M’n vakkennis reikt van realistisch tot abstract. Vandaar dat het op deze schildercursussen ook mogelijk is om te leren schilderen als de bekende voorbeelden uit de kunstgeschiedenis.

De schildercursussen vinden plaats op:

– Dinsdagmorgen van 9.45 uur tot 12.30 uur
– Dinsdagavond van 19.15 uur tot 21.30 uur
– Donderdagavond van 19.15 uur tot 21.30 uur

schildercursus groningen

De cursisten drinken met elkaar een kopje koffie/thee. Op zo’n moment wissel ik met hen uit wat te doen en hoe dat aan te pakken.

De groepsgrootte is rond de 12 personen. Het is een ontspannen setting waarin men leer schilderen in een inspirerende omgeving.

Een deelnemen koopt een leskaart voor een blok van 10 lessen. De lessen dienen aaneengesloten te worden gevolgd. Bij afwezigheid wordt er een les van de kaart afgeschreven. Men bepaalt daarna of men zich weer intekent voor een volgend cursusblok.

Het cursusgeld bedraagt € 205,- met gebruik van eigen verf en € 225,- met gebruik van mijn materialen. Het cursusgeld kan als gevolg van stijgende prijzen worden bijgesteld. Een schildersdoek schaft met zelf aan. Men kan een schildersdoek ook via mij afnemen; ik heb ze altijd op voorraad.

Als je eens wilt ervaren hoe de schildercursus gaat, dan kun je een gratis proefles volgen. De proefles is bedoeld voor mensen die serieus overwegen de cursus te gaan volgen. Voor de aspirant cursist wordt dan ook een plek vrijgehouden.

Heb je interesse, meld je dan meteen aan!

Wil je je aanmelden, of wil je meer informatie over de GRATIS proefles? Bel dan met Tel. 06 – 21 56 44 27

Of zal ik contact met jou opnemen?